EnergieWest

Opendeurdag op zondag 26 mei

Energiewest opendeur visualmei 1

Bent u geïnteresseerd in het verlagen van uw energiekosten en het overstappen naar een duurzame energiebron? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor u! Op zondag 26 mei nodigen wij u van 10 tot 17 u uit om onze showroom te bezoeken tijdens de opendeurdagen bij EnergieWest. Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen op onze locatie aan de Oostendesteenweg 149 te Eernegem

Wat kunt u verwachten tijdens onze opendeurdag?

  • Live demonstraties: Ons deskundig team zal doorlopend demonstraties geven van onze duurzame energieoplossingen. U krijgt de kans om de werking van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen van dichtbij te ervaren.
  • Persoonlijk advies: Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.
  • Hapje en drankje: Als blijk van waardering voor uw bezoek, bieden we elke klant op deze dag een heerlijk hapje en drankje aan. Geniet van een ontspannen sfeer terwijl u meer te weten komt over duurzame energie.
  • Gratis powerbank: Race naar onze opendeurdag en grijp je kans! De eerste 30 bezoekers worden beloond met een gratis powerbank voor hun smartphone!
OPENDEUR ACTIES

Zonnepanelen blijven een rendabele investering in 2024:

Bij EnergieWest begrijpen we het belang van financiële overwegingen en duurzame keuzes. Tijdens onze opendeurdagen willen we u graag overtuigen van de meerwaarde van duurzame energie. Als extra stimulans bieden we een korting tot 500 euro aan voor alle bezoekende klanten die tijdens opendeurdag intekenen op een bestelling van een zonnepaneleninstallatie.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op zondag 26 mei en samen met u de mogelijkheden van duurzame energie te verkennen.

ONTDEK ONZE OPENDEURDEALS

Like & Share
Scroll naar boven