EnergieWest

ZONNEPANELEN

Investeren in zonnepanelen blijft een slimme zet!

Zijn zonnepanelen nog steeds interessant? Absoluut! Ze zijn relevanter en winstgevender dan ooit. Dankzij technologische vooruitgang zijn zonnepanelen nu betaalbaarder, waardoor je snel je investering terugverdient en profiteert van gratis zonne-energie. De stijgende energieprijs maakt investeren in zonnepanelen nog aantrekkelijker, omdat je beschermd wordt tegen prijsstijgingen. Bovendien draag je bij aan een schone, groene toekomst door je CO2-uitstoot te verminderen. Zonnepanelen zijn dus financieel verstandig én ethisch verantwoord. Ontdek hoe ze je zowel op de lange termijn besparingen opleveren als bijdragen aan een duurzame samenleving. Wacht niet langer, zonnepanelen blijven een uitstekende investering voor je portemonnee en het milieu!

Waarom kiezen voor de zonnepanelen van Energiewest?

Bij ons kies je voor een persoonlijke aanpak, waarbij klanttevredenheid voorop staat. We beginnen met een grondige analyse van jouw situatie, zodat we samen kunnen beslissen wat mogelijk is. Hoeveel zonnepanelen passen er op jouw dak? Wat is de verwachte opbrengst? We streven naar een energie-efficiënt resultaat dat je energierekening echt verlaagt.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een groene toekomst, maar ook voor een tevredenheidsgarantie. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie. Bovendien bieden we uitgebreide service en ondersteuning, ook na de installatie. Ons doel is om jou een optimale klantbeleving te bieden.

Benieuwd naar de beschikbare zonnepaneelsubsidies? Wij delen graag onze kennis, zodat jij de beste beslissing kunt nemen voor jouw situatie. Samen streven we naar de perfecte besparing! Investeer in zonne-energie en ontdek hoe je met ons de ideale besparing kunt realiseren, terwijl we jouw tevredenheid garanderen!

 

Soorten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de sleutel tot het omzetten van zonlicht in duurzame energie, waarmee je in je eigen energiebehoefte kunt voorzien. Meestal worden zonnepanelen op het dak geïnstalleerd en vormen ze het hart van een zonne-energiesysteem. Er zijn twee basissoorten zonnepanelen: glas-folie en glas-glas zonnepanelen. Deze panelen verschillen in materiaal, vermogen, levensduur en kwaliteit. Als je overweegt om zonnepanelen te kopen, is het essentieel om deze twee types te vergelijken en de beste keuze te maken.

 

Glas-folie zonnepanelen

Bij traditionele glas-folie zonnepanelen bestaat de voorkant uit glas en is de achterkant gemaakt van kunststof. Folie is goedkoper dan glas, maar beschermt de zonnecellen minder goed en heeft een kortere levensduur. Dat zorgt voor minder opbrengst op de lange termijn. Er wordt vaak gekozen voor de classic glas-folie zonnepanelen als men wil investeren in zonnepanelen, maar het aanschafbedrag zo laag mogelijk moet zijn. 

 
glas folie zonnepaneel

405wp Black

Glas-glas zonnepanelen

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor veel voordelen zoals een hogere opbrengst en betere kwaliteit en garantie.

 
glas-glas-zonnepaneel.png

Onze zonnepanelen

Solarwatt vision AM 4 405 black
solarwatt logo

Vision AM 4.0 405wp - BLACK

solarwatt vison AM
solarwatt logo

VISION AM 5.O STYLE - 440WP

Solarwatt vision H-3.0 375WP
solarwatt logo

vision H 3.0 Pure 375wp

Solarwatt vision 60M
solarwatt logo

vision 60M style 325wp

solarwatt Classic AM 2.5 Black
solarwatt logo

classic AM 2.5 black 420WP

Solarwatt classic AM 2.0 zwart
solarwatt logo

classic AM 2.0 black 405WP

Aton_superBlackserie410-wp
aton logo

super Black serie 410 wp

Trina solar 415wp zwart
trinasolar logo

410-415wp Black

Bisol-Spectrum rood zonnepaneel
BISOL_Logo

DEEP RED Zonnepaneel 350wp

Jinko_zonnepaneel
Jinko Solar

TIGER NEO N-TYPE 420-440WP

ONZE OMVORMERS

SMA
SAJ
solis omvormer
HUAWAI
SOLAREDGE

Bespaar nu op uw energiefactuur

Ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke offerte en ontdek hoeveel u kan besparen op uw energiefactuur.

Scroll naar boven