Zonnepanelen

Energiewest bv

Kwaliteit uit Duitsland

Ons merk: Solarwatt, Duitse kwaliteit met 25 jaar ervaring. Hun missie is om met eenvoudige, complete energieoplossingen bij te dragen aan het minimaliseren van klimaatverandering. Een logische keuze voor Energiewest bv dus.

Glas-glas zonnepanelen


Glas-glas zonnepanelen van Solarwatt zijn van de nieuwste generatie. Door de hoge Duitse kwaliteit hebben ze een grotere opbrengst en een langere levensduur dan andere glas-glas zonnepanelen.

  • Resistent tegen extreem weer, zoals stevige hagelbuien
  • 25% hogere opbrengst
  • Tot 300% langere garantie en de beste garantievoorwaarden
  • Gecertificeerd op brandveiligheid (brandklasse A)
  • Kans op microcracks is nagenoeg nihil
  • High-end ontwerp
  • Extra lange levensduur van vele decennia
  • Tot 10 jaar allrisk verzekerd, waarvan de eerste 5 jaar gratis

Wat betekent glas-glas?

Zonnepanelen bestaan uit meerdere lagen. Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere panelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof: glas-folie zonnepanelen.

De eerste generatie zonnepanelen bestond standaard uit twee lagen glas. Omdat folie goedkoper is dan glas en makkelijker te produceren, stapten veel fabrikanten over op glas-folie. Deze panelen leveren alleen minder op en hebben een kortere levensduur. Ook staat tegenwoordig duurzaamheid steeds vaker voorop, waardoor glas-glas zonnepanelen erg populair en de beste keuze zijn.

Kostprijs?

Solarwatt glas-glas zonnepanelen zijn niet de goedkoopste in hun soort. Maar het is wel de beste investering voor een zonne-energiesysteem. Dat komt omdat je de meerprijs ruimschoots terugverdient, door de betere prestaties en langere levensduur. Solarwatt glas-glas panelen leveren daarom het beste rendement.

Door de hoge kwaliteit leveren ze topprestaties en gaan ze nauwelijks achteruit in vermogen naarmate ze ouder worden.

Daarnaast bieden ze jou als trotse bezitter meer zekerheid dat die topprestaties in de praktijk ook echt worden behaald. Deze prestaties zijn namelijk gewaarborgd in de garanties, waardoor je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij een defect. Naast garantie op product en vermogen, bieden ze ook een gratis allrisk verzekering op het gehele zonne-energiesysteem. Zo ben je zeker van een goed rendement op jouw investering.

Glas-folie zonnepanelen


Naast glas-glas panelen heeft Solarwatt ook glas-folie panelen in haar productassortiment onder de naam Panel Classic. De zonnepanelen uit de Panel Classic serie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden gekenmerkt door een optimale terugverdientijd. Deze zonnepanelen worden gekozen indien het aanschafbedrag zo laag mogelijk moet zijn en men hierin toch wil investeren.

Bron: https://solarwatt.nl

Offerte

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave via ons contactformulier.

Neem daarnaast ook eens een kijkje bij ons aanbod aan thuisbatterijen en laadpalen.

Met onze zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen zijn we actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.