EnergieWest

WARMTEPOMPEN

Ontdek de toekomst van verwarming met warmtepompen

Als voorloper in duurzame energieoplossingen verwelkomt EnergieWest u in de wereld van warmtepompen – dé innovatieve en groene oplossing voor efficiënte verwarming en koelen. Met een scherp oog op de toekomst bieden wij u niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, maar ook een investering in comfort en besparingen van gas voor uw woning.

Optimaal comfort, minimale impact

Bent u op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw woning? Dan is de warmtepomp lucht-lucht iets voor u. Deze innovatieve verwarmingsoplossing biedt tal van voordelen, waaronder een hoog rendement en een milieuvriendelijke werking.

Een van de grootste voordelen van een warmtepomp lucht-lucht is dat deze ideaal te combineren is met bestaande zonnepanelen. Door gebruik te maken van de opgewekte zonne-energie kunt u de energiekosten nog verder verlagen en uw ecologische voetafdruk nog verkleinen.

Kortom, een warmtepomp is een slimme en duurzame investering voor uw woning, maar deze zorgt ook voor een aangenaam binnenklimaat, doordat deze zowel kan koelen als verwarmen. Hierdoor geniet u het hele jaar door van een comfortabele temperatuur in huis, ongeacht de buitentemperatuur. 

Wij helpen u graag bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen die naadloos integreren met uw bestaande woninginfrastructuur

De voordelen van een warmtepomp
  • Energiezuinigheid
  • Duurzaamheid
  • Flexibiliteit

Duurzame synergie: Warmtepompen en hernieuwbare energiebronnen

Kortom, een warmtepomp is een slimme en duurzame investering voor uw woning, maar deze zorgt ook voor een aangenaam binnenklimaat, doordat deze zowel kan koelen als verwarmen. Hierdoor geniet u het hele jaar door van een comfortabele temperatuur in huis, ongeacht de buitentemperatuur.  

Optimaliseer uw energie-efficiëntie door warmtepompen te combineren met zonnepanelen en batterijopslag, waardoor u een volledig geïntegreerd en zelfvoorzienend energiesysteem creëert. Door gebruik te maken van de duurzame elektriciteitsopwekking van zonnepanelen, kunt u niet alleen de efficiëntie van uw warmtepomp maximaliseren, maar ook uw energiekosten verder verlagen. Met EnergieWest als uw partner in duurzame energie, kunt u rekenen op deskundig advies, hoogwaardige installatie en voortdurende ondersteuning voor een groenere en comfortabelere toekomst.

ONZE MODELLEN WARMTEPOMPEN

PERFERA

Lucht/lucht warmtepompset

Kies Perfera voor een comfortabelere woonomgeving. Het systeem combineert verwarming, koelen en luchtzuivering in één hoogwaardig wandmodel. Een grote flap verhoogt de luchtstroom voor efficiëntere verwarmings- en koelingsprestaties, terwijl de Wifimodule zorgt voor een eenvoudige bediening en controle op afstand via een app op je smartphone of tablet.

STYLISH

Lucht/lucht warmtepompset

De Stylish is een bekroond ontwerp in combinatie met uitmuntende techniek en een elegante afwerking in drie kleuren. Wit, Zilver en Zwart 

wit

WIT

zilver

ZILVER

zwart

ZWART

Mogelijkheden met warmtepompboiler

Een warmtepompboiler verbruikt veel minder energie dan een traditionele elektrische boiler, waardoor je flink kan besparen op je energierekening. Een warmtepompboiler zorgt voor een constante en betrouwbare toevoer van warm water, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele douche.

Door de keuze van een warmtepompboiler verminder je ook de CO2-uitstoot en draag je ook bij aan een duurzame toekomst.

Hoe gaan we te werk?

Overtuigd? Dien je aanvraag in en dan doorlopen we samen met jou ons stappenplan.

Adviserend bezoek

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Offerte

We gaan aan de slag met de besproken informatie en stellen een offerte op maat voor.

Uitvoering

We luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Nazorg

Regelmatig onderhoud houdt uw installatie efficiënt en voorkomt rendementsverlies.

Premies

Om de investering in warmtepompen aantrekkelijker te maken zijn er premies te verkrijgen.

Scroll naar boven