EnergieWest

Energiewest logo

LAADPALEN

De allerbeste kwaliteit voor je wagen

Bent u klaar om te genieten van het gemak en de efficiëntie van elektrisch rijden? Met laadpalen voor elektrische auto’s wordt het opladen van uw voertuig een naadloze en probleemloze ervaring. Of u nu thuis bent, op het werk of onderweg, met een laadpaal bij de hand heeft u altijd toegang tot een betrouwbare energiebron.

Verhoog uw onafhankelijkheid en vergeet de zorgen over het vinden van openbare laadpunten. Met uw eigen laadpaal kunt u uw elektrische auto snel en eenvoudig opladen, waar en wanneer u maar wilt. Bovendien bespaart u tijd en geld, want laden aan openbare laadpalen kan duurder zijn.

 

Snel en efficiënt uw auto opladen!

Bent u een particulier met een elektrische auto of een zaakvoerder die zijn bedrijfswagenpark wil elektrificeren? Wij hebben de perfecte oplossing voor u: uw eigen laadpaal thuis of op uw bedrijfsterrein.

 
  • Gemak en tijdsbesparing
  • Comfort en flexibiliteit
  • Toekomstbestendigheid
  • Duurzaam en milieubewust
  • Waardevolle investering
  • Maximale fysieke veiligheid en dataveiligheid 

Compleet inzicht in uw transacties

Bij Energeiewest kunt u rekenen op een complete service als het gaat om het opladen van uw elektrische auto. U heeft inzicht in uw transacties, het verbruik van gasten en het verrekenen van die laadkosten.

U maakt hiervoor gebruik van ons online portaalbeheer. U logt in op uw persoonlijke account en u heeft een nauwkeurig overzicht van alle laadsessies. In dit account heeft u tevens de optie om zelfstandig de laadpaal te resetten. Of u zet deze alleen open voor laadpassen die u zelf selecteert. Hierbij biedt u uw laadpunt aan het publiek aan tegen een zelfgekozen tarief.

 

Kies zelf je favoriete merk

We begrijpen dat het vinden van de juiste laadpaal voor je elektrische auto essentieel is. Daarom analyseren we jouw behoeften en presenteren we een selectie op basis van laadsnelheid, functionaliteiten en gebruiksgemak. Bij EnergieWest geloven we echter in jouw autonomie. Je hebt de vrijheid om het gewenste merk te kiezen, of je nu een voorkeur hebt voor een specifiek merk of nieuwe innovaties wilt ontdekken.

Ontdek NU de Ultieme Gids voor Elektrische Laadpalen.

Laadpalen 101: Ontdek de geheimen van elektrisch laden en maak een weloverwogen keuze met behulp van onze uitgebreide GRATIS downloadbare brochure!

brochure laadpalen
Scroll naar boven