EnergieWest

Opendeurdag op zondag 24 september

renovatiezondag banner post

Stel je voor: een wereld waarin jouw huis zichzelf voedt met de kracht van de zon, waar jouw auto moeiteloos oplaadt en waarin je zelfvoorzienend bent in je energie. Dat is de wereld van morgen, en Energiewest staat voor je klaar om je vandaag al op weg te helpen!

Noteer het in je agenda, want op zondag 24 september brengen we de toekomst naar het hier en nu. Van 10 tot 17 u verwelkomen we je graag in onze showroom op de Oostendesteenweg 149 te Eernegem.

Aan de hand van talrijke demonstraties kun je met je eigen ogen zien hoe je jouw leven kunt transformeren met groene energie!

Wacht, er is meer! Tijdens onze opendeurdag kan je kans maken op een volledige zonnepaneleninstallatie van 8 panelen inclusief omvormer en plaatsing. Bovendien kan je eveneens kans maken op een gratis Wallbox Copper laadpaal. Als je niet tot de gelukkige winnaars behoort van onze lopende prijzenactie, hebben we nog steeds een geweldige deal voor je. Voor iedereen die intekent op een bestelling van een zonnepaneleninstallatie tot eind oktober, schenken we gratis installatiekosten.

Dus noteer 24 september alvast in je agenda, wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen.
Wie weet maak je wel kans op één van deze mooie prijzen.

Wens je meer info? Stuur ons een berichtje


Like & Share
Scroll naar boven