EnergieWest

SOLAR CARPORTS

Maak van je parkeerplaats een milieuvriendelijke en esthetische energiecentrale.

EnergieWest blijft innoveren en uitbreiden! Naast onze reeds bestaande producten zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen zijn we verheugd u te informeren dat we nu ook trotse distributeur zijn van Belgisch gefabriceerde solar carports.

Wat maakt de EnergieWest solar carports zo speciaal?
Ze hebben niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ze zijn ook bijzonder rendabel. EnergieWest heeft met zorg Europese partners geselecteerd op basis van strenge kwaliteitscriteria, van de structuur tot de installatie van de zonnepanelen.

Of u nu als particulier je huis wilt verrijken met duurzame energie of als bedrijfseigenaar op zoek bent naar innovatieve oplossingen, deze carports bieden veelzijdigheid en duurzaamheid. Laten we samen werken aan een groenere toekomst. Ontdek vandaag nog hoe de EnergieWest solar carports jouw energiebehoeften kunnen vervullen!

ONZE CARPORTMODELLEN VOOR PARTICULIEREN

carport_1plaats

1 PLAATS

Breedte tussen de palen van het parkeergebied: 3,49 m

10 glas-glas zonnepanelen
Solarwatt

solar carport 1 plaats
carport_2plaatsen

2 PLAATSEN

Breedte tussen de palen van het parkeergebied: 5,28 m

15 glas-glas zonnepanelen
Solarwatt

carport 2wagens
carport 3plaatsen

3 PLAATSEN

Breedte tussen de palen van
het parkeergebied: 5,28 m

25 glas-glas zonnepanelen
Solarwatt

solar carport

SOLARWATT vision GM 3.0 construct

De solar carports van Energiewest zijn voorzien van hoogstaande kwalitatieve zonnepanelen van Solarwatt, een toonaangevend Duits merk.

Met zijn diepzwarte frame, verborgen strips en zwarte cellen straalt dit zonnepaneel elegantie uit. Maar er is meer dan alleen het oogverblindende uiterlijk. Aan de achterkant van dit paneel wordt ook energie opgewekt, waardoor elk zonnestraaltje wordt benut.

Wat maakt dit zonnepaneel zo bijzonder?
De zonnecellen zijn ingebed in een glas-glascomposiet, waardoor ze vrijwel onverwoestbaar zijn. Ze trotseren moeiteloos alle weersomstandigheden en mechanische belastingen.
Het resultaat? Solarwatt kan met vertrouwen een garantie van 30 jaar bieden op zowel prestaties als productkwaliteit.

Dus met Energiewest kies je niet alleen voor een groenere toekomst, maar ook voor de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid. Waarom genoegen nemen met minder? Ontdek onze solar carports en beleef de kracht van Solarwatt.

EEn 4-in-1 OPLOSSING

NR 1
carport

Een schuilplaats
ontworpen voor uw
voertuigen.

Naamloos 1 Tekengebied 1 kopie
laadstation_carport

 Oplaadpunten, een
economische
en snelle oplossing.

nr4
batterij carport

Een batterij om zonne-
energie te gebruiken
wanneer je wilt.

nr 3
zonnepanelen carport

Effici├źnte zonnepanelen
voor optimale
rendement.

Ontdek Onze Solar Carports Brochure

Bent u geïnteresseerd in onze innovatieve solar carports? Hier is uw kans om meer te weten te komen. Download onze gratis brochure en ontdek hoe onze solar carports esthetiek combineren met duurzaamheid, en hoe ze kunnen bijdragen aan uw groene energiedoelen. Klik hieronder om uw exemplaar te ontvangen en laat u inspireren door de mogelijkheden van zonne-energie in combinatie met overdekt parkeren.

brochure carports
Scroll naar boven