EnergieWest

zonne energie

zonne energie

zonne energie

zonne energie

OVER ONS

Hoogwaardige zonnepanelen voor een duurzamere toekomst

EnergieWest is al sinds 2009 een toonaangevende installateur in Vlaanderen, en vormt een vertrouwde naam in de sector. Ons energie-expertteam staat klaar om op maat gemaakte energieoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om zonnepanelen, thuisbatterijenlaadpalen, warmtepompen en infraroodverwarming wij hebben de expertise om uw project te realiseren. Wij combineren de beste producten om u de meest effectieve energieoplossing te bieden.
Maak vandaag nog een afspraak met Energiewest, uw energie-architect, en ontdek de groene oplossing die perfect past bij uw woning of bedrijf. Onze gepassioneerde teamleden staan klaar om u te begeleiden op uw duurzame energiereis. Samen zorgen we voor een groenere toekomst.

 
header breng een vriend aan

Ontdek onze duurzame energieoplossingen

ZONNEPANELEN

Stap binnen in de wereld van duurzame energie met onze zonnepanelen. Ontdek hoe zonnepanelen uw huis op een milieuvriendelijke manier van energie kunnen voorzien, terwijl u bespaart op uw energierekening

THUISBATTERIJEN

Maximaliseer uw energieopbrengst met onze thuisbatterijen. Ontdek hoe u uw zelf opgewekte energie kunt opslaan en benutten, perfect in combinatie met zonnepanelen. Duurzaamheid en besparingen binnen handbereik!

LAADPALEN

Snel en efficiënt je elektrische auto opladen, zowel thuis als op het bedrijf. Ontdek de moeiteloze laadmogelijkheden van onze laadpalen, waar je ook bent. Geniet van een naadloze rijervaring en draag bij aan een groenere toekomst met duurzaam rijden

WARMTEPOMPEN

Ontdek onze lucht-lucht-warmtepompen: groene energie uit de buitenlucht omgezet in warmte zonder CO2-uitstoot. 4x efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen. Ook te gebruiken als airco, voor comfort het hele jaar door

CONTACT

Heeft u vragen? Wenst u een offerte te krijgen? Had u graag meer informatie gekregen over een bepaald product? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier.


6 REDENEN

om voor EnergieWest te kiezen

1

Erkend Rescert
installateur

2

Betrouwbare expertise
in deze sector

3

Wij handelen alle
administratie zelf af

4

Eerlijk en professioneel
gratis advies

5

Monitoring van uw
installatie is gratis

6

Wij berekenen
“uw wensen” op maat

Erkende kwaliteit

Bij het investeren in zonnepanelen is het belangrijk om niet zomaar voor de goedkoopste offerte te kiezen. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat de installatie van goede kwaliteit is en volgens de hoogste standaarden wordt geplaatst. Het plaatsen en berekenen van een milieuvriendelijke installatie vereist immers expertise. Om te zorgen voor een professionele plaatsing heeft de Vlaamse overheid het RESCert Certificatiesysteem geïntroduceerd.

Om een RESCert Certificaat te behalen, moeten installateurs voldoen aan verschillende eisen. Dit omvat onder andere het succesvol afronden van een erkende opleiding, slagen voor een examen en het hebben van relevante beroepservaring. Het certificaat bevestigt dat de installateur over de juiste expertise en vaardigheden beschikt om zonnepanelen volgens de geldende normen en richtlijnen te plaatsen.

rescert zonnepanelen

Onze laatste projecten

Onze missie

Onze missie is om een duurzame toekomst mogelijk te maken door hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen te leveren. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve energieoplossingen die niet alleen hun energiekosten verlagen, maar ook de impact op het milieu verminderen. Met onze deskundigheid en innovatieve benadering ontwerpen we op maat gemaakte systemen die naadloos integreren met de behoeften van onze klanten. Door te focussen op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, willen we een positieve bijdrage leveren aan de overgang naar een hernieuwbare energiebron en een groenere wereld voor de huidige en toekomstige generaties.

milieuvriendelijk zonnepanelen

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden met de installatie van onze zonnepanelen. De plaatsing gebeurde zelfs vroeger dan gepland.
Duidelijke communicatie, heel klantvriendelijk en behulpzaam. De keuringsaanvraag en registratie bij Fluvius werd zelf door deze firma verricht. Eerlijke prijs/kwaliteit ... absoluut aan te raden!

Kris B.

Wij zijn bijzonder tevreden over de werkwijze van Energiewest. Van bij de offerte tot aan de afhandeling van het indienen van de nodige documenten. ook de plaatsers werkten bijzonder proper en waren vriendelijk. Als er iets niet duidelijk is of dergelijke kan je telefonisch altijd terecht. Energiewest is wat ons betreft een absolute aanrader.

Yves Seghers

Op aanraden van vrienden aan Energiewest een afspraak gevraagd via mail. Je krijgt direct een grondige uitleg en wat de beste oplossing is. En was ook belangrijk is, wat er afgesproken word, is wat je betaald (geen verbogen extratjes). Professionele aanpak van A tot Z en vriendelijk. Niet twijfelen over deze firma, ik ben uiterst tevreden van onze geplaatste panelen, bedankt!

Steven Mignon

Ik moet hier 5 sterren geven. Plaatsing zonnepanelen liep perfect. 2 vriendelijke Spanjaarden? kwamen de plaatsing doen. Elektricien kwam aansluiting doen. Alles verliep perfect. Ook de vriendelijke en duidelijke verkoper mag ik niet vergeten.

Nico Devos

Blog

Wat is het verschil tussen Wp en kWh?

Bij de aanschaf van zonnepanelen komen er vaak veel nieuwe en technische termen op je af. Eén van de meest voorkomende verwarringen bij toekomstige zonnepaneeleigenaren is het verschil tussen kWh en...

Waarom kiezen voor een erkend installateur van laadpalen?

De voordelen van een gecertificeerde installateur laadpaal Een laadpaal installeren is niet zomaar een doe-het-zelf-project. De complexiteit van elektrische systemen en de veiligheidseisen maken het...

Optimaliseer je elektrische laadervaring met Slimme Load Balancing

De essentie van Load Balancing voor jouw elektrische laadpaal In de wereld van elektrische laadpalen is ‘load balancing’ een term die vaak opduikt. Maar wat houdt het eigenlijk in? Load...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Energiewest is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen,laadpalen en solar carports.

 

Gratis brochure voor eindeloze energiebesparing!

Klik hier om onze GRATIS brochure vol insider-info over zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtepompen en infraroodverwarming te downloaden!

Klik hier om onze GRATIS brochure vol insider-info over zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen te downloaden!

 
[yikes-mailchimp form="1"]
cover brochure
Scroll naar boven